Despre MINE & Despre BLOG

DESPRE MINE

Salut! Eu sunt Anca Arău. Mă prezint, pe repede înainte în cifre:

  • Am 34 de ani;
  • Sunt căsătorită de 7 ani cu un băiat, între timp devenit bărbat pe care îl cunosc de 27 ani, timp în care l-am văzut aproape zilnic, exceptând poate niste vacanțe de vară în clasele primare.
  • Am fost colegi de clasă 12 ani, iubiți 8 ani și apoi de 7 ani soț și soție;
  • Cresc 2 băieți. Radu, 5 ani și Tudor, 1 an;
  • Cea mai mare parte a vieții am trăit-o în Medgidia, respectiv primii 19 ani, când am hotărât că e timpul să dau micul meu oras natal pe capitală. Cu o pauză de 3 ani, când am locuit în Olanda, București este casa mea de 15 ani;
  • De profesie economist, dar de dorință scriitor (de jurnal personal), scriu pe www.ancaarau.ro din februarie 2017.
Despre BLOG

Așadar, scriu cu drag, consecvență și perseverență  despre tot ce cred că merită menționat și ar putea reprezenta răspunsul căutat de cititor. Dacă ar trebui să îl încadrez, musai într-o categorie, l-aș cataloga drept blog de parenting (nici prea, prea, nici foarte, foarte, în orice aspect al vieții mă bazez pe echilibru ).

Subiectele blogului, acum, se învârt în jurul vieții de familie și a creșterii copiilor cu respect, insuflându-le valorile în care credem cu tărie și după care ne ghidăm și noi și îi ghidăm și pe ei- corectitudine, cinste, respect pentru societate în ansamblul ei și mai ales, echilibru.

CE GĂSIȚI AICI

În primul rând găsiți aici numai experiențe personale. Nu am competențe în niciun domeniu, nu sunt specialist de niciun fel, nu sunt psiholog, psihoterapeut, jurnalist, pedagog, trainer, formator etc.

Povestesc viziunea mea și trările mele și experiențele mele din calitate de mamă, fiică, soră, soție, cetățean, elevă, prietenă.

Nu am niciun fel de competență profesională, dar vă asigur că, aici, găsiți povești reale, originale, unice sincere și autentice. Pentru că, eu cred că experiențele și trăirile noastre pot reprezenta răspunsurile căutate de voi.

Inclusiv dar fără a se limita la, găsiți aici povești haioase, dar întotdauna serioase despre cum copiii sunt lucruri trăznite, dar adevărate sau ”despre cum oamenii mari nu înțeleg niciodată nimic”. Foarte multe articole pornesc de la ce spune, crede, simte și transmite Radu. Și va urma, desigur, la vorbitor, fratele lui, Tudor! Promite și el!

CE NU VEȚI GĂSI AICI

Nu veți găsi invitația de a face ca mine. Eu vă povestesc cum am făcut și cum am reacționat eu, subliniind că ce a fost bine pentru mine nu este soluția ideală pentru altcineva. Fiecare își cunoaște particularitățile lui și ale familiei sale, nu există un model general valabil de fericire.

Nu veți găsi articole cu potențial viral sau nesincere, căci acesta nu este un blog comercial. Tot ce veți găsi, inclusiv, eventual companii (când și dacă va fi cazul), reprezintă părerea mea sinceră și obiectivă.

Nu veți găsi articole cu titluri înșelătoare. Urăsc ideea de clickbait, din acest motiv articolele vor fi descrise complex, dar la obiect de câte vor fi distribuite mai departe, ca să înțelegeți exact ce subiect abordez, nu vor avea, așadar, titluri înșelătoare.

CE ÎMI DORESC

Consider că a-mi pune sufletul pe tavă este un fel de act de curaj:), așa că-mi doresc mai mult decât orice ca acesta să râmână un loc curat, în care vă întoarceți cu drag.

Îmi doresc să să avem o relație de durată (blogul cu cititorii lui) căci nu-mi plac relațiile efemere sau de scurtă durată. După cum spuneam mai sus, îmi cunosc soțul de la 7 ani și am același grup de prieteni de la 12 ani, ca să înțelegeți:)

Îmi doresc să dezbatem, aici, ideile sănătos, respectuos și frumos! Să ne folosim de această resursă extraordinară, care este mediul online, pentru a răspindi, mai departe, în lume, bunătate, nu răutate.

Ca în viața de zi cu zi, și aici îmi doresc să ne ghidăm cu toții după principiul: ” ce ție nu-ți place, altuia nu face”

Să ne revedem, așadar, bucuroși, voioși și sănătoși!

Mai multe despre mine puteți afla și aici

Contact:

anca@ancaarau.ro

sau

pe pagina oficială de facebook a blogului, respectiv AncaArau.ro

Bună, eu sunt Anca

Visătoare, optimistă, mamă de băieți și așa mai departe ;)

Archives