După 1 an de blog: ce știți și ce nu știți despre mine

În februarie 2017 am scis primul articol pe blog. 

Așadar februarie, chiar 16 este un fel de zi aniversară. Numai că, nu am ce bilanț să fac, pentru că în acest an nu am avut niciun obiectiv stabilit. Nu-mi place deloc tehnologia, așa că a mă descurca să administrez un site, mi se pare o mare realizare 🙂

Am scris cu o oarecare perseverență și consecvență, 110 articole, care au fost citite de 152,000 ori, de către 79.019 utilizatori unici.

Blogul a adunat o comunitate de 3500 de oameni, organic, pornind de la 162 prieteni, pe care îi cunosc și în viața reală.

Și mă opresc cu bilanțul aici. Mai departe vă povestesc, așa pe scurt ce este posibil să știți și ce nu știți despre mine.

Ce este posibil să stiti despre mine:

Sunt născută în zodia Gemeni, în iunie 1983. 

Sunt căsătorită din 2010 cu un băiat, între timp devenit bărbat pe care îl cunosc de 27 ani, timp în care l-am văzut aproape zilnic, exceptând poate niste vacanțe de vară în clasele primare. 

Am fost colegi de clasă 12 ani, iubiți 8 ani și apoi de aproape 8 ani soț și soție;

Cresc 2 băieți. Radu, 6 ani și Tudor, 2 ani și 3 luni.

Cea mai mare parte a vieții am trăit-o în Medgidia, respectiv primii 19 ani, când am hotărât că e timpul să dau micul meu oras natal pe capitală. Cu o pauză de 3 ani, când am locuit în Olanda, București este casa mea de 15 ani;

Am absolvit ASE-ul, Facultatea de Marketing în 2006, iar masterul l-am făcut tot în cadrul ASE, Facultatea de Finanțe, pe Piețe de Capital.

Am o soră mai mică cu 3 ani, și o nepoțică de o vârstă cu Tudor.

Ce nu știți despre mine:

Cartea mea preferată este ”Elevul Dima dintr-a șaptea”

Serialul meu preferat din toate timpurile este Friends. Filmul preferat este ”Changeling”, iar desenele animate preferate ”Micuța Sirenă”

Îmi plac cremele de corp cu miros de mango sau papaya.

Îmi vopsesc părul din clasa a-XI-a. Am fost pe rând roșcată ”prună putredă”, brunetă, blondă, șatenă iar acum șaten-arămiu.

Mi-am îndreptat dinții la 30 de ani.

Nu mi-au plăcut niciodată corporațiile.  Lucrez într-o corporație.

Mi-am pierdut verigheta de multe ori până acum. Am găsit-o de fiecare dată, mai repede sau mai târziu, până ultima dată:)

Mi-aș fi dorit să fi avut curajul unui an sabatic înainte de copii.

Primul lucru pe care îl fac când intru în casă este să îmi dau jos cerceii, inelele, ceasul și orice bijuterie.

Îmi plac pastele sub toate formele, pesto-ul, supa cremă de roșii și maslinele negre nesărate.

Nu mă omor dupa dulciuri. Aș prefera oricând o pungă de chipsuri în loc de o prăjitură.

Nu-mi plac sucurile. Singurele băuturi pe care le beau sunt cafeaua, alcool, apă și ocazional limondă.

Deși la nivel logic nu cred în superstiții, dacă-mi trece o pisică neagra calea, îmi fac cruce cu limba 🙂

În afară de vaccinuri și analize de sânge, nu am făcut niciodată injecții.

Combinațiile mele preferate de culori sunt gri cu roz și albastru cu verde.

Am același grup de prieteni apropiați din clasa a-IX-a.

Și cred că mai sunt multe, dar mai las și pentru la 2 ani 🙂

Poate suna foarte clișeistic, dar să știți că mi se pare incredibil că vă rupeți din timpul vostru și așa limitat că să citiți ce spun eu sau cemaiziceradu. Sunt persoane active aici, ale căror nume îmi rămân întipărite foarte bine în minte, și de câte ori văd acele nume pe diverse grupuri sau pe alte pagini de blog, tresar așa ca și cum aș fi întâlnit o veche cunoștință.

Vă mulțumesc sincer, că sunteți aici, că faceți parte din această comunitate și-mi doresc să-mi rămâneți alături cât mai mult. Dar în momentul în care veți simți că subiectele dezbătute nu vă reprezintă sau nu vă veți mai simți bine aici, vă rog să închideți ușa, blând în spatele vostru.

Consider că a-mi pune sufletul pe tavă este un fel de act de curaj:), așa că-mi doresc mai mult decât orice ca acesta să râmână un loc curat, în care vă întoarceți cu drag.

Îmi doresc să  avem o relație de durată,  căci nu-mi plac relațiile efemere sau de scurtă durată. După cum spuneam mai sus, îmi cunosc soțul de la 8 ani și am același grup de prieteni de la 12 ani.

Îmi doresc să dezbatem, aici, ideile sănătos, respectuos și frumos! Să ne folosim de această resursă extraordinară, care este mediul online, pentru a răspândi, mai departe, în lume, bunătate, nu agresivitate.

Dragi cititori, vă mulțumesc, fiecăruia în parte de 3500 de ori! Să ne revedem aici mereu sănătoși, voioși și frumoși!

About the Author

Anca Arau
Author with 313 posts
More about Anca Arau

Visătoare, optimistă, mamă fericită de băieți & more

Related Articles

Leave a Comment

Bună, eu sunt Anca

Visătoare, optimistă, mamă de băieți și așa mai departe ;)

Magazin online de cadouri. Pentru a fi oferite cu drag unui copil isteț, frumos, poznaș și drăgălaș, așa ca toți copiii.

Archives