Să nu fac nimic deosebit de ziua mea dar măcar să nu fac nimic deosebit, în altă parte :)

În ultimii (mulți) ani, ziua mea de naștere mă prinde la mare. În vacanța de vară, în care noi plecăm în jur de 20 de iunie. În Grecia. Cum ar fi trebuit să fie și anul acesta. 

La mare nu am plecat dar pe cât posibil de zilele noastre, încercăm să menținem această regulă, să plecăm undeva, fie și numai o zi sau două. Pentru că, oricum, nu îmi doresc să fac nimic deosebit dar măcar să nu fac nimic deosebit în altă parte.

Și nu am făcut nimic deosebit în Sighișoara, anul acesta.

În primul rând am căutat o cazare cu bucătărie și 2 camere, ideal să se intre direct de afară, fără să treci prin holuri comune. Dacă avea și o terasă, avea să fie perfect. A, și să fie în centru-centru, că știam că va ploua și să reușim să ne plimbăm între reprizele de ploaie.

Și am găsit-o. Intrare de afară, curte cu masă, scaune, grătar și un saltea pe care să sară copiii, living și dormitor și bucătărie cu de toate. Fix în centrul vechi.

Dacă aveți aceleși crierii de selecție pentru 1-2 nopți în Sighișoara, vă spun unde stat- Peter House (am lăsat linkul de pe booking, unde sunt și foarte multe poze și impresii).

Pe Tudor cel mai mult l-a interesat, ce credeți? Bucătăria, desigur :))

A inspectat-o foarte atent, a zis că e totul bine dar cum se poate să nu ai o cămară?? Asta chiar nu e bine. Sau  assta nu e normal, nu mai știu exact cum s-a exprimat.

Ne trebuia bucătărie, că la restaurant parcă încă nu aș mânca. Așa că am mers la sigur cu mâncarea în bucătăria noastră.

Paste cu sos de roșii pentru Radu, cu sos pesto pentru Tudor. Ambele din borcan, evident.


Eeeeei, și a doua zi, se făcea că e ziua mea. Copiii așteaptau cu nerăbdare ziua mea, nu ca să mâncăm tort, că asta facem des ci să bea șampanie, dis de dimineață. Cu gust de zmeură.

Apoi, am băut o cafea, așa ca în fiecare dimineață, în liniște deplină, exact ca acasă :))

Și apoi am ieșit la plimbare. La pas. Mai în brațe, mai pe jos. Dar frumos.Și am găsit Sighișoara, colorată și la fel de minunată dar mult mai liberă.

Cam atât de liberă:

Dar la fel de colorată:

Și minunată. Și plăcută.

Și potrivită pentru ”feeling like a pricess”, măcar de ziua ta:

Și aproape de Daneș, unde-i frumos de plimbat și contempat peisaje. Unde copiii pot călări.

Și la o aruncătură de băț de Viscri:

Ei, bineînțeles că a și plouat. Că doar e la ordinea zilei, în această vară. Mie mi s-a părut că a plouat suficient, spre mult, copiilor că a plouat prea puțin, că ar fi stat mult mai mult în cameră, că aveau consulă de jocuri, xbox sau ceva, și acasă nu au :))

Și bineînțeles, ca în fiecare an, constat la fel:

VIITORUL E ÎN MÂINILE MELE :))

Și când nu e în mâinile mele, e pe umerii lui:


 

About the Author

Anca Arau
Author with 446 posts
More about Anca Arau

Visătoare, optimistă, mamă fericită de băieți & more

Related Articles

Leave a Comment

Bună, eu sunt Anca

Visătoare, optimistă, mamă de băieți și așa mai departe ;)

Archives