Un buchet de flori? Mneaah, încearcă mai bine cu întinsul rufelor..

Un buchet de flori, o cutie cu bomboane sau o plimbare sub clar de lună reprezintă doar câteva dintre gesturile romantice clasice cu care îți poți da pe spate iubita

Sfaturi cum să recunoaștem un romantic și ce norocoase sunt cele care au acasă un așa exemplar, dintr-o revistă mondenă citire.

Și apoi se continuă așa:

Majoritatea femeilor comunică altfel decât bărbaţii şi au nevoie de gesturi romantice pentru a se simţi în siguranţă, pentru a se simţi iubite. Bineînţeles că există şi femei care, aparent, nu au nevoie de astfel de dovezi, dar totul este doar o impresie

Hmm, fiecare cu norocul ei, nu zic! Dar vă jur, că la mine nu e numai o impresie. Ca să nu fie niciun dubiu, vă dau, adică, în scris acum! Negru pe alb, nu așa oricum!

Când toate revistele cad la unison ce înseamă romantismul într-o relație, hai să vă povestesc în câteva rânduri ce înseamnă pentru mine.

Norocosul de data asta este partenerul meu, eu nu sunt deloc ”demanding” în ale romantismului- nu vreau nici flori, nici cadouri, nici bomboane de ciocolată. Sau tocmai poate că sunt! Depinde din ce perspectivă privești:)

Să vedeți ce înseamnă romantismul pentru mine

Un buchet de flori? Nu, dar întinsul rufelor în locul meu, da!

O cutie cu bomboane de ciocolată? Mneah, dar datul cu aspiratorul în locul meu, da!

O cină la lumina luminării, într-un restaurant luxos? Nu-i nevoie- putem bea un pahar de vin bun și acasă, fără să fie nevoie să ne vindem un rinichi ca să plătim! Importantă-i compania..

Inele cu diamante? Nu e cazul, nu sunt așa sofisticată. Diamantele nu se potrivesc cu ochii mei și știi că pierd tot ce-mi trece prin mână. Du-mă într-o vacanță, mai bine! 

Flori la birou? Doamne ferește, nu! Nu sunt genul meu, adică! Dar dacă pregătești cina diseară, o pizza XXL comandată undeva sau niște simple paste și mai speli și vasele apoi, ăsta da gest romantic.

Parfumuri fine? Mă descurc, mulțumesc, dar accept oricând propunerea ta de a culca copiii în seara asta, cât eu îmi hidtratez pielea cu niște creme alese.

100 de ”te iubesc” pe zi? Nu, ar fi atât de simplu ca asta să însemne iubirea! Nu, pentru mine, mai degrabă e atunci când insiști atât de mult să ies EU în oraș, în timp ce tu stai cu copiii acasă! Când îmi cedezi locul de pe canapea cu cea mai bună vizibilitate la TV! Când mă lași în fiecare deplasare, să-mi aleg eu partea pe care vreau să dorm!

Apelative spuse pe un ton mieros? Altora li se potrivesc, dar nu nouă! Spune-mi Anca, dar povestește-mi tot ce ai făcut peste zi, ce ai învățat din trecut, ce îți dorești de la viitor.

Cadouri extravagante? Te rog, nu! Cheltuielile mari se discută și aprobă în familie:) Da, suprinde-mă cu un lănțișor și niște cercei și povestește-mi sincer cum i-ai ales.

Ia uite ce finuț și drăguț setul! I-ai ales tu așa singur?

Eeee, m-a ajutat tipa de la magazin.

Bun așa, chiar are gusturi!

Nu știu dacă are gusturi, dar știu că are țâțe mari!

Păăăăiii?

Da, a insistat să probeze lănțișorul, ditamai decolteul și apoi mi-a fost rușine să nu-l cumpăr

Declarații de dragoste? Not my type! Dar să te aud cum îi povestești lui Radu ore întregi despre planete și dinozauri, asta da, muzică pentru urechile mele!

Torturi de ciocolată? Nu te obosi! E mult mai romantic să aud ”gata, lăsați-o pe mami, în pace să-și termine cafeaua, haideți călare pe mine, amândoi”

Cântece și poezii la radio? Cine nu și-ar dori așa ceva? Va zic cine: EU! Pentru că știu că nu te reprezintă. Vezi, ce noroc ai că nu mă reprezintă nici pe mine? Mai romantic mi se pare să-i preiei pe copii de cum intri pe ușă seara, în timp ce eu ascult ce declarații își fac alții la radio!

Sms-uri și telefoane  non-stop ca să mă anunți că ți-e dor de mine? Dacă vrei să mă scoți din sărite, da! Altfel, nu! Căci am o viață și oameni cu care să vorbesc și proiecte de care să mă ocup și când nu suntem împreună.

Bilețele de dragoste lăsate prin casă? Cred că ai mai multe șanse să te consider romantic, dacă gasesc mașina de spălat vase golită!

Aș putea să continuu încă pe atât cu exemple și păreri, dar ați prins ideea! Asta înseamnă pentru mine romantismul! Nu mi-am dorit nici flori, nici bomboane, nici parfumuri fine, dar mi-am dorit cele de mai sus…

About the Author

Anca Arau
Author with 446 posts
More about Anca Arau

Visătoare, optimistă, mamă fericită de băieți & more

Related Articles

Leave a Comment

Bună, eu sunt Anca

Visătoare, optimistă, mamă de băieți și așa mai departe ;)

Archives