Să vă dezvălui ce ”specie” de copii nu-mi place deloc :)

Oricât de drăgălași și simpatici ar fi, mie nu-mi plac copiii șmecheri!

Na, că am zis-o! This is my thing!

Unora nu le plac copiii copiii care aruncă obiecte, altora cei care se tăvălesc pe jos. Unii au o ”problemă” cu copiii răsfățati, alții cu cei urlători.

Ei bine, mie îmi displac copiii șmecheri! Dar deloc nu-mi plac! Nu găsesc nimic amuzant și nu rezonez deloc cu acest stil de creștere.

→Nu-mi plac băieții mici care la 3 ani sunt învățați să răspundă că le plac gagicile. Și că ei au multe gagici. Că sunt șmecheri!

Și la auzul acestor vorbe, părinților le mai crește o inimă de mândrie. Așa de amuzant li se pare. Ăsta micu’ o să fie aspirator de gagici, cu zâmbetul ăla ștrengăresc. Mânca-l-ar mama de șmecheraș!

Știu că e ceva inofensiv, dar mie nu-mi place și nici amuzant nu mi se pare și jur că am si eu simțul umorului dezvoltat.

Na, fiecare cu piticii lui. Mie îmi plac copiii care la 3 ani sunt încă bebeluși, nu care se dau mari macho man :))

→Nu-mi plac băieții care la 6 ani folosesc cuvinte vulgare și părinții se amuză. Da se amuză copios, nu doar zâmbesc! Doamne, ce șmecher e!

Și aici știu că acel copil repetă poate fără să-nțeleagă acel cuvânt vulgar, asta pot să înțeleg. Dar nu înțeleg de ce un părinte ar găsi amuzant asta.

O înjurătură, rămâne o înjurătură indiferent din gura cui este rostită. Este un limbaj vulgar, pe care nu l-aș încuraja niciodată.

→Nu-mi plac băieții care la 10 ani poartă șapca într-o parte, pantalonii cu turul căzut și vorbesc despre sex. Într-un mod total nepotrivit, pentru o guriță inocentă. Pe un ton șmecheresc!

Nu găsesc nimic de râs, jur. Mi se pare ca nuca-n perete!

→Nu-mi plac băieții care la 12 ani fluieră după fete. De multe ori, încurajați de vreun unchi cool. Care culmea, în unele cazuri e chiar tată de fete.

→Nu-mi plac băieții care la 14 ani fac glume cu tentă sexuală și părinții în spatele lui își zâmbesc, complice. Va fi un macho! 

→Nu-mi plac băieții care la 16 ani fac mișto-uri. Așa ca șmecherii. Și râd de doamna în vârstă care merge apăsat ori de fata din clasa vecină, cu umerii lați.

Și gata, mă opresc aici, că deja nu mai vorbim de copii. Băieții aceștia au ajuns majori. Niște majori șmecheri, cel mai probabil, pe care nici drăgălași nu mai pot să îi găsesc, că, de acum, și-au pierdut și inocența și calitatea de copil.

Gata, mi-am luat o piatră de inimă! V-am dezvăluit că nu-mi plac chiar toți copiii :))


Sursă foto: Photo by Piron Guillaume on Unsplash

About the Author

Anca Arau
Author with 448 posts
More about Anca Arau

Visătoare, optimistă, mamă fericită de băieți & more

Related Articles

Leave a Comment

Bună, eu sunt Anca

Visătoare, optimistă, mamă de băieți și așa mai departe ;)

Archives