O idee care mie mi-a plăcut atât de mult. Împrumutăm ca să ne bucurăm dar nu mai cumpărăm (atât de multe) jucării

Evertoys.

Îmi place de ei încă din 2017, de când mi-a apărut în newsfeed magazinul lor cu jucării, magazin care e de fapt o bibliotecă. O bibliotecă cu jocuri, jucării și cărți pentru copii. Plătești un abonament lunar, împrumuți jucării și cărți le ții cât vrei, le dai înapoi, iei altele.

Noi avem abonament de 7 luni la ei (varianta Riser) și vreau să vă povestesc de ei, să știți și să vă gândiți dacă vă place ideea tot atât de mult cât îmi place mie.

  

 

 

Este important să știți că nu li se potrivește tuturor copiilor, pentru că unii copii, poate se atașează peste măsură de jucării, nu acceptă să le dea înapoi și pot face adevărate drame dacă îi desparți de ele.

Eeeei, dar nouă ne vine mănușă. Pentru că:

Radu si Tudor nu sunt genul de copii care se atașează extraordinar de tare de jucării. Se joacă, împrumută, se despart fără probleme de jucării.

➡Cel mai mult și bine se joacă cu lego, ca toți băieții probabil. Au, bineinteles, seturi întregi de lego duplo, Friends, City dar simt nevoia de lego-uri noi mereu. Ceea ce nu se poate.

➡Nu înseamnă că nu mai cumpărăm jucării dar le putem potoli pofta de joacă, fără a face munți de jucării.

Daaaar, să știți că nu sunt jucării magice nici acestea.

💡 Oricât mi-ar plăcea mie ideea, ei doi tot nu se joacă singuri cu jucăriile. Nu se joacă decât împreună cu noi. Trebuie sa fiu acolo, pe podea, chiar dacă beau cafeaua ori mai dau un mesaj.

Dar de ‘vină’ sunt copiii mei, nu pot să mă supăr pe jucării.

 

💡 Ce este cel mai important este că nouă ni se potrivește pentru că bucuria cea mai mare a copiilor mei nu este să joace cu jucăriile ci să  le primească. I-am învățat foarte bine, știu:))

 

Dar sincer, cred că nimic nu poate egala bucuria de a (de-abia) aștepta să rupi scotch-ul ăla de pe cutie.

 

 

De-a lungul acestor luni am împrumutat și ne-am jucat cu lego-uri, cărți, playmobile, mașinuțe, boardgames-uri, dar asta-i bucuria cea mai mare – când deschid coletul cu cele 2 jucării, 2 cărți.

De exemplu la tura această imortalizată rudimentar în lumina neluminoasă din hol, împrumutasem așa:

-Detector de metale- l-am scos și afară dar găsit nicio comoară. Dar, cât a făcut parte din familia noastră am știut foarte bine știm unde avem în casă baterii, ibrice, șuruburi etc.
-Play mobil- știți că mie îmi plac mult- fermă.
-2 Cărți- ‘Când mă fac mare’ și ‘Povești cu polițiști’

💡 Și  al patrulea ori al cincilea motiv, că am pierdut și numărătoarea, pentru care nouă ni se potrivește acest serviciu are legătură cu mine dar nu e deloc de neglijat.

 

Motivul este că m-ar fi apucat toți nervii (iar) să mă convingă (iar) să cumpărăm o jucărie că se vor juca nonstop cu ea și….să nu fie deloc așa.

 

Ei, dar când împrumuți chiar te bucuri, într-un fel, când nu se joacă decât 30 de minute cu jucăria și apoi uită de ea, pentru că îți reconfirmi că ești foarte deșteaptă că doar ai împrumutat jucăria și nu ai cumpărat-o.

Am și un exemplu concret.

Într-o marți ne-a ajuns coletul, care conține printre altele jucăria lui Radu- o macara- lego tehnic, din acela cu șuruburi, piulițe etc.

Ei, și de marți de când a ajuns Radu a stat pe ace de nerăbdare, să o construiască, să o facă, să se joace cu ea daaaar să stea cu el și tati când o asamblează (după cum spuneam mai sus, copiii noștri nu se joacă singuri).

La mine nu a apelat că a considerat din start că este peste intelectul meu…și cred că are dreptate, nu înțeleg nimic 😂

Și sâmbăta de după acea marți, își amână P. niște treburi,

”tu nu trebuie să faci nimic, tati, doar stai lângă mine, dacă nu înțeleg ceva”, ”tu doar de uiți, că la unii pași nu înțeleg”

Și s-au apucat de asamblat- timp de calitate tată/ fiu…și exact așa arată scena de lucru…

P. se joacă cu macaraua, Radu cel nerăbdător de macaraua asta este atras de stația de pompieri a lui Tudor. P. a construit-o și apoi am dezasamblat-o ca să o trimitem înapoi 😀.

Și cam astea sunt motivele pentru care nouă ni se potrivește acest serviciu. Toate unul și unul :))

Vă las și linkul, mai jos, să vedeți ce variante de abonamente sunt și ce ofertă de jocuri, jucării, cărți  

https://ever.toys/

Daca vă e de folos informația, cu mare drag! 🤗

💡 Aaaaa, și vă spuneam acum 7 luni, că folosind codul ‘ancaarau30’, aveți 30% discount pentru orice tip de abonament de la Evertoys. Codul este valabil până pe 31 decembrie, deci dacă vi se potrivește ideea, puteți profita 😉

About the Author

Anca Arau
Author with 448 posts
More about Anca Arau

Visătoare, optimistă, mamă fericită de băieți & more

Related Articles

Leave a Comment

Bună, eu sunt Anca

Visătoare, optimistă, mamă de băieți și așa mai departe ;)

Archives