ancaarau.ro

Știi că ești mamă de doi când

1. Când numeri boabele de popcorn din cele două castroane, să fii sigură că este un număr egal amândouă. Și bineînțeles, când le înmânezi castroanele, completezi cu ”Sunt la feeeel

2. Când până la ora 9 dimineață, ai rostit deja de 15489 ori:

Gataaaaa!

Stați liniștitți!

Lasă-l în pace!

Nu mai țipați!

Mai înceeet!

3. Când te duci la cumpărături, că îi trebuie neapărat cămașă copilului mare și te întorci cu cămașă și pentru cel mic. Nu, lui nu îi trebuie și nici nu poartă.

4. Când la câteva propoziții pe care le rostești, strecori și un ”Vedeți să nu vă loviiiiți”. 

5. Când ești strigată pe două voci pițigăiate, dar tu nu reușești să auzi decât: ”maaaami, jfiroîalapoahjanjaiapamaă”

6. Când, în bucătărie fiind, auzi un strigăt și o bufnitură, urmat de ”Gata, promit că nu te mai ling”, iar ție ți se pare cea mai firească conversație.

7. Când copiii nu sunt acasă, dar se întâmplă să se răstoarne plasa cu cumpărături sau să se verse zahărul și te trezești strigând: ”Ce faceeeeți, aveeeți grijăăăă!”

8. Când de câte ori ți se plâng că se plictisesc și te bâzâie pe tine să faceți diverse, le spui ”Dar jucați-vă împreună” și în mintea ta, completezi cu ”Că de aia am făcut doi

9. Când după ce-l feliciți pe copilul cel mare că ”Ce frumos ai desenat”, anticipezi întrebarea copilului cel mic și completezi înainte să te întrebe el cu ”Și tu desenezi foarte frumos” Nu, el nu desenase în momentul acela:)

10. Când bei cafeaua, urmărești știrile, ceva te deranjează din ce auzi și te trezești repetând ”Jucați-vă frumos”. Nu, ei nu se joacă atunci.

11.  Când știi că liniștea deplină din acest moment te va costa scump, dar nu-ți vine să te duci să vezi ce fac la bucătărie. Ba chiar, le răspunzi și la întrebarea ”Unde-i bicarbonatul de sodiu?” ”Dar oțetuuuuul?” 

12. A, și bineînțeles când:

Mamă de 2? Arbitru, ca să nu zic CIOBAN

About the Author

Anca Arau
Author with 448 posts
More about Anca Arau

Visătoare, optimistă, mamă fericită de băieți & more

Related Articles

Leave a Comment

Bună, eu sunt Anca

Visătoare, optimistă, mamă de băieți și așa mai departe ;)

Archives